AKSARAY / MERKEZ - Çekiçler Ortaokulu

Ara

İstiklal Marşı şaiirimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma haftası kapsamında  derslerimizde Mehmet Akifle ilgili belgeseller izlendi, hayatı ile ilgili yazılar okundu, şiirler yazıldı.

Ara

Dilimizin Zenginliği projesi kapsamında okulumuz öğrencileri özgün bir afiş çalışması yapmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginliği projesi kapsamında okulumuz öğrencileri "Resimli Sözlük" tasarlamışlardır.

Ara

Okulumuzda 8. sınıflar futbol turnuvasının ilk maçı yapılmıştır.  Maç 8/A nın  4-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü münasebetiyle okumuzda anma töreni gerçekleştirildi. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.