AKSARAY / MERKEZ - Çekiçler Ortaokulu

Çekiçler Ortaokulu

ÇEKİÇLER KÖYÜ ÇEKİÇLER KÜME EVLERİ NO 2 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her bireyin içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim–Öğretim etkinliklerinde,çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup,değişime,gelişime ve yeniliğe açık;Atatürk ilkelerine bağlı;laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen;kendine güvenli;çevresine saygılı;yaratıcı ve farklı düşünebilen,özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak,sevgi ve saygının;güven ve huzur sağlandığı,mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
08.45/15.40
KÖMÜR KALORİFER